Pàgina web

Fàcil d’editar i de gestionar. Integrada amb la resta de solucions per tal que el contingut s’actualitzi automàticament.

Recurso 2@3x

T’ho posem molt fàcil!

La web de tota organització ha de ser el lloc de referència del que hi passa, però mantenir-la al dia és laboriós: cal fer-hi visibles les nostres activitats i portar l’agenda al dia; cal posar-hi la nostra informació legal i de transparència, requisit obligatori per moltes entitats públiques i associacions; i a més cal explicar-hi qui som i com som per acostar-nos al públic general … i per suposat de forma fàcil i intuïtiva.

Des de Fila 12 t’ajudem a muntar una web moderna, actual i accessible, amb els continguts base de qui ets, com ets i què fas. Però a més integrem la web amb la resta de solucions de Fila 12 per tal que tota la informació d’activitats hi aparegui i estigui al dia automàticament, així com també tota la informació legal i de transparència.

Les nostres webs estan basades en WordPress, per tant, un cop creades podreu actualitzar fàcilment els seus continguts.

Ah, i també ens encarreguem de mantenir la web tècnicament actualitzada i segura, quelcom imprescindible avui en dia.

Característiques

Disseny actual i adaptatiu

El nostre equip et proposa un disseny d'acord amb la imatge i estil de la teva organització, modern i actual, i compatible amb qualsevol dispositiu.

Plantilla de continguts

Si encara no tenies web, et proposem una plantilla de continguts estudiada i contrastada, que adaptarem conjuntament a les teves necessitats.

Integrada amb Fila 12

Tota la informació de les teves activitats que ja tens a Fila 12 es mostra automàticament a la web. S'ha acabat l'haver d'escriure el contingut dues vegades!

Compliment legal

T'assessorem per tal d'incloure i tenir en compte tots aquells aspectes legals que avui en dia són necessaris en una web: RGPD , LSSICE (si s'escau), llei de transparència, etc.

Fàcil d'editar i gestionar

Ens basem en WordPress, el gestor de continguts més utilitzat a Internet. És fàcil d'utilitzar i a Internet trobaràs multitud de recursos que t'hi ajudaran.

Delega els continguts

Defineix diferents usuaris i dóna a cadascú els permisos adequats, per tal que cada àrea de la teva organització s'encarregui dels seus continguts.

Segura i al dia tècnicament

El nostre equip prepara i configura la teva web de forma segura i fiable, i s'encarrega de mantenir-la al dia tècnicament, per tal d'evitar problemes de seguretat.

Seguiment del trànsit de visites

Monitoritza qui veu la teva web amb eines estadístiques, i estudia i analitza quines accions són més efectives a nivell de comunicació.

Casos d'èxit

Sobre nosaltres

9 anys d'experiència

Fila12 va néixer el 2011 amb l’objectiu de facilitar l’ús de la tecnologia en els sectors cultural, d’oci i associatiu.

El nostre equip

Disposem d’un equip propi de desenvolupadors i tècnics altament qualificat i certificat en la ISO 27001 (Seguretat de la informació).

Ens adaptem

Les nostres solucions estan desenvolupades internament a la nostra empresa, per tant podem adaptar-nos a les teves necessitats quan calgui.

També et pot interessar

Fes un cop d’ull a altres funcionalitats de Fila 12 que pots afegir i sincronitzar amb la pàgina web:

Venda d'entrades

Venda d'entrades en portal online propi i a taquilla, numerada o no, amb descomptes i tiquets personalitzats.

Aforament recintes

Gestió de la capacitat de qualsevol espai o recinte amb reserva prèvia o sense i informació en  temps real per l'usuari i pel gestor.

Gestió de socis

Gestió de les dades dels socis, inscripcions i registre d'assistència a activitats, i comunicació amb compliment de la RGPD.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís. 

Visita'ns

Avinguda Barcelona, 105 (Tecnoespai) - 08700 Igualada, Barcelona

Truca'ns

+34 938 066 469 (Dl - Dv, 9:00-18:00)