L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) organitza, cada any, un dels concerts més esperats d’aquesta ciutat vallesana. Es tracta del Concert al Castell, un esdeveniment que, històricament, marca l’inici de l’estiu cerdanyolenc i que se celebra en el marc incomparable dels jardins del Castell de Sant Marçal, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional des de 1949.

Enguany l’AMCV no va renunciar a celebrar el seu emblemàtic concert i sota el títol El concert d’estiu que et mereixes va organitzar una doble sessió fantàstica on es va garantir i preservar les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries: distància física, mascareta, ús de gel hidroalcohòlic, garantir la traçabilitat del públic i reducció de la durada a 80 minuts.

L’Agrupació Musical va confiar, un any més, en Fila 12 per a la venda d’entrades. En total es van vendre 662 entrades per als concerts que es van celebrar el 17 i el 18 de juliol i que van servir per agrair a la ciutadania de Cerdanyola i de la comarca el seu esforç durant els mesos del pic de la pandèmia i reivindicar que la cultura també és un bé de primera necessitat i que cal defensar-la.

Des de l’any 2018, Fila 12 ha gestionat una dotzena de concerts i activitats de l’Agrupació Musical de Cerdanyola, que s’han celebrat en diferents espais de la ciutat: Concerts de cap d’any, de Santa Cecília, trobades, etc.

Resum de ‘El concert d’estiu que et mereixes’
Categories: Fila 12