S’atansa Sant Jordi, i enguany, tampoc no podrà ser la típica Diada a la qual estàvem acostumats de carrers plens de gom a gom, de voltar, remenar i triar llibres, de cues de signatures i de parades de roses i llibres arreu. Però, per sort no serà com el 23 d’abril de 2020 que vam passar confinats a casa.

A Fila 12, tenim la solució perquè puguis organitzar una bona Diada de Sant Jordi al teu municipi o per gestionar per franges horàries signatures dels escriptors de la teva editorial, per exemple.

De moment, la Cambra del Llibre i el Gremi de Llibreters mantenen diferents propostes sobre la taula, en funció de l’evolució de la pandèmia, les restriccions vigents i les recomanacions del Procicat. També hi ha la proposta de mantenir la data del juliol per celebrar Sant Jordi, com ja es va fer l’any passat.

Sigui com sigui, a Fila 12 estem preparats per gestionar l’esdeveniment cultural que organitzis amb reserva prèvia d’entrades (gratuïtes o de pagament), per controlar l’aforament d’una fira del llibre o per ajudar-te a buscar la solució que millor s’adapti a tu.

No ho deixis per darrera hora i comencem a treballar plegats per gaudir d’un Sant Jordi com ens mereixem! Posa’t en contacte amb nosaltres.