Gestió de socis

Gestiona els teus socis, les inscripcions i el registre d’assistència a activitats públiques o privades (de caire intern), i comunica’t amb ells amb compliment de la RGPD .

Recurso 1@3x

Gestió de socis és la solució que et permet portar el control dels socis de la teva organització, des del procés d’alta o renovació fins a les inscripcions a activitats, el registre d’assistència o l’enviament de comunicacions.

Gestiona-ho tot al núvol de forma centralitzada i segura. Oblida’t de la inseguretat de tenir-ho en un ordinador físic. Controla qui té accés a les dades i què pot fer cadascú. Fes fàcil el traspàs de la informació quan canvia el responsable o la junta.

També pots gestionar abonaments i assistents a activitats o espectacles, no només els socis.

Característiques

Altes més fàcils

Ja no et cal gestionar manualment el llistat de socis. Habilita les altes automàtiques o supervisades, permetent-ne diferents tipus, opcionalment amb pagament de la quota o abonament, i deixa que el sistema se n'encarregui de la resta.

Renovacions i baixes

Comprova l'estat de les quotes o dels abonaments. Gestiona fàcilment les renovacions amb pagament amb targeta o per remesa bancària. Permet als usuaris donar-se de baixa, si ho desitges, de forma auto-gestionada.

Inscripcions a activitats

Gestiona les inscripcions a activitats i el registre d'assistència. Defineix diferents preus pels diferents tipus de socis i pels no socis. Deixa que ells mateixos facin les inscripcions.

La web del soci

Posa a disposició dels socis o abonats una web privada per a què facin ells mateixos les inscripcions a activitats i les renovacions, vegin l'activitat de l'organització, i tinguin accés a tot l'històric de la seva informació, tot complint la RGPD.

Avisos i notificacions per correu

No cal que estiguis pendent de l'activitat dels socis o abonats. El sistema sap quan s'han de fer les renovacions o fins quan estan obertes les inscripcions a les activitats, i envia avisos per correu a qui correspongui per notificar-ho.

Pagament segur

Els pagaments amb targeta s’efectuen de manera segura mitjançant el TPV virtual. L’activació o renovació de l'abonament o dels avantatges de soci són immediats, si així ho configures.

Com funciona?

Àrea de socis

Proporciona als socis o abonats una àrea per consultar i inscriure’s a activitats, i consultar la informació que té d’ells la teva organització.

 • Alta
  Habilita un formulari públic d’alta per a què nous socis o abonats facin la seva sol·licitud d’alta, amb pagament associat o sense.
 • Renovacions, baixes, consulta de dades
  L’àrea de socis permet l’auto-gestió del soci o abonat, i ajuda a l’organització a complir amb la RGPD.
 • Inscripcions a activitats i altres
  El soci o abonat pot veure informació d’activitats futures i inscriure’s-hi, o d’activitats passades amb la informació associada. Les inscripcions poden ser amb pagament associat o sense.
 • Notificacions
  L’àrea de soci permet consultar les notificacions que han estat enviades a cada soci o abonat, i configurar les seves preferències.

Àrea d’administració

Gestiona els socis i abonats de forma centralitzada i segura.

 • Tota la gestió al núvol
  Només necessitaràs un navegador per accedir a la gestió de socis i abonats. Oblida’t d’arxius Excel o Access i de saber qui té la darrera versió. Les dades estan segures i centralitzades.
 • Usuaris i permisos
  Defineix a què té accés cada gestor.
 • RGPD
  La nostra solució t’ajuda a complir amb la RGPD. Els usuaris tenen dret a saber i limitar què es fa amb les seves dades, i a canviar el seu ús en qualsevol moment. Pots visualitzar l’estat de cada usuari en tot moment, el sistema et guia en quant a l’ús de les seves dades.

Casos d'èxit

Sobre nosaltres

9 anys d'experiència

Fila 12 va néixer el 2011 amb l’objectiu de facilitar l’ús de la tecnologia en els sectors cultural, d’oci i associatiu.

El nostre equip

Disposem d’un equip propi de desenvolupadors i tècnics altament qualificat i certificat en la ISO 27001 (Seguretat de la informació).

Ens adaptem

Les nostres solucions estan desenvolupades internament a la nostra empresa, per tant podem adaptar-nos a les teves necessitats quan calgui.

També et pot interessar

Fes un cop d’ull a altres funcionalitats de Fila 12 que pots afegir i sincronitzar amb la gestió de socis:

Venda d'entrades

Venda d'entrades en portal online propi i a taquilla, numerada o no, amb descomptes i tiquets personalitzats.

Aforament recintes

Gestió de la capacitat de qualsevol espai o recinte, amb reserva prèvia o sense i informació en temps real per l'usuari i pel gestor.

Pàgina web

Web auto-gestionada i integrada amb la resta de solucions per tal que el contingut s'actualitzi automàticament.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís. 

Visita'ns

Avinguda Barcelona, 105 (Tecnoespai) - 08700 Igualada, Barcelona

Truca'ns

+34 938 066 469 (Dl - Dv, 9:00-18:00)