Tot sembla indicar que el Govern de la Generalitat es planteja l’aixecament del confinament comarcal, una llarga reivindicació del sector cultural que fa setmanes que demana un salconduit. La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, és qui ha avançat aquest supòsit “si les dades epidemiològiques acompanyen”, segons ha avançat el programa Planta Baixa de TV3.

Les noves mesures que s’hauran de confirmar pel Procicat al llarg del que queda de setmana entrarien en vigor el proper dilluns 26 d’abril.

Altres mitjans com La Vanguardia també apunten que podrien reobrir els establiments de restauració dels centres comercials que estan tancats des de principis d’any i que podran seguir els horaris permesos a la resta del sector, sense obrir encara a les nits.

A Fila 12, com sempre, estem preparats pels nous canvis que hi puguin haver, i estem al teu costat per poder-te ajudar a la reobertura i a complir amb les normatives. Posa’t en contacte amb nosaltres i treballem plegats.