Gestió de l'aforament de recintes

Controla la capacitat de qualsevol espai, amb reserva prèvia o sense i informa en temps real a usuaris i gestors.

Cabecera-1024x427-1.png

Recintes.cat és la solució que permet gestionar fàcilment i de forma centralitzada l’accés i aforament d’espais i recintes.

Està pensada per organismes públics, entitats i empreses (organitzadors d’esdeveniments, grans superfícies, …) que necessiten una solució per controlar qualsevol activitat que organitzin o es realitzi a les seves instal·lacions: piscines, teatres, sales, poliesportius …

La solució s’adapta a les necessitats de cadascú: mostrar les dades d’ocupació en temps real, control d’accés, reserva prèvia per franges horàries, entrades i abonaments amb pagament on-line …

Característiques

Accessible des de qualsevol dispositiu amb Internet

Tant el portal públic com l'aplicació de control d'accessos són 100% adaptatius i usables des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador amb connexió a Internet, sense necessitat d'instal·lar cap aplicació.

Multi-recinte i multi-usuari

Activa diversos recintes a la vegada. Assigna un o varis usuaris com a responsables de cada recinte. Defineix qui pot donar d'alta recintes i activitats.

Amb reserva prèvia o sense

Defineix quins recintes o quines activitats de cada recinte requereixen reserva prèvia i quines no. Defineix si cal un preu per entrada/reserva. Permet al públic fer ells mateixos les reserves i el pagament online via TPV Virtual, si s'escau.

Autogestió dels recintes, activitats i usuaris

Dóna d'alta i de baixa els recintes segons les teves necessitats, i si s'hi realitzen activitats o esdeveniments específics, defineix l'aforament i l'horari per cadascun d'ells. Crea nous usuaris o dóna'ls de baixa sense restriccions.

Posada en marxa en 24h

Posa't en contacte amb nosaltres i tindràs accés a la solució en menys de 24h.

Accés directe a l'equip tècnic

Disposem d'un equip propi de desenvolupadors i tècnics altament qualificat, que està a la teva disposició per ajudar-te, respondre qualsevol consulta, o atendre les teves necessitats.

Com funciona?

Portal públic

Mostra als usuaris la llista dels recintes actius, si en aquests moments estan oberts o tancats, i la seva ocupació actual. I si el cas ho demana, permet realitzar online la reserva de places o la compra d’entrades.

 • Estat i ocupació en temps real
  Mostra de manera simple l’estat i l’ocupació actual del recinte i quines són les franges horàries per poder-hi accedir.
 • Informació i recomanacions del recinte
  Mostra una fitxa de cada recinte amb les dades d’interès aplicables en cada moment: ubicació, horaris, normatives de seguretat, recomanacions d’us, …
 • Reserva prèvia
  Evita aglomeracions i cues permetent als usuaris fer la reserva prèvia per alguna de les franges horàries mitjançant un formulari online, tant de forma gratuïta o com amb la compra de les entrades corresponents.

Control d’accesos

Aplicació d’accés privat pel control de l’aforament i els accessos al recinte.

 • Llista de reserves
  Evita les cues amb la reserva prèvia. Per validar l’entrada només hauràs de buscar el nom en el llistat i confirmar les persones que hi accedeixen.
 • Comptador de persones
  Actualitza el comptador de persones i automàticament la informació s’actualitzarà al portal públic en temps real.
 • Registre de dades
  Guarda el registre de les persones que accedeixen al recinte amb les seves dades de contacte. Tant si l’accés és amb reserva o sense, Recintes.cat t’ho permet.

àrea d’administració

Aplicació de configuració per als responsables de l’organització.

 • Informació dels recintes
  Afegeix la informació de cada recinte: horari, ubicació, recomanacions, …
 • Aforament i franges horàries
  Modifica l’aforament del recinte en funció de les recomanacions legals vigents i configura les franges horàries per garantir la rotació i reduir cues i aglomeracions.
 • Control total de la informació
  Crea els recintes i fes-los públics quan t’interessi. Defineix, per cada recinte, franges horàries o activitats que s’hi realitzen. Activa la reserva prèvia quan ho necessitis.
 • Configuració de permisos
  Assigna a cada recinte i/o activitat les persones autoritzades per a controlar els accessos. Ells veuran només els recintes que tenen assignats.
 • Treballa amb les dades i millora el servei
  Analitza les dades generades per la propia activitat: estudia quins són els horaris amb més ocupació, distribueix millor cada franja horària, consulta els moviments històrics, …

Casos d'èxit

Sobre nosaltres

9 anys d'experiència

Fila 12 va néixer el 2011 amb l’objectiu de facilitar l’ús de la tecnologia en els sectors cultural, d’oci i associatiu.

El nostre equip

Disposem d’un equip propi de desenvolupadors i tècnics altament qualificat i certificat en la ISO 27001 (Seguretat de la informació).

Ens adaptem

Les nostres solucions estan desenvolupades internament a la nostra empresa, per tant podem adaptar-nos a les teves necessitats quan calgui.

També et pot interessar

Fes un cop d’ull a altres funcionalitats de Fila 12 que pots afegir i sincronitzar amb la gestió de l’aforament de recintes:

Venda d'entrades

Venda d'entrades en portal online propi i a taquilla, numerada o no, amb descomptes i tiquets personalitzats.

Gestió de socis

Gestió de les dades dels socis, inscripcions i registre d'assistència a activitats, i comunicació amb compliment de la RGPD.

Pàgina web

Web auto-gestionada i integrada amb la resta de solucions per tal que el contingut s'actualitzi automàticament.

Posa't en contacte amb nosaltres

Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís. 

Visita'ns

Avinguda Barcelona, 105 (Tecnoespai) - 08700 Igualada, Barcelona

Truca'ns

+34 938 066 469 (Dl - Dv, 9:00-18:00)