La solució de Recintes.cat de Fila 12, pensada per a gestionar i controlar la capacitat de qualsevol espai amb reserva prèvia, s’ha convertit en indispensable per la gestió d’uns quants dels Campaments Reials que s’han celebrat arreu del país. Tal i com apuntàvem setmanes enrere, enguany les cavalcades s’han hagut de repensar.

És el cas, per exemple, de Súria que el va muntar al Parc Macary i Viader on, en grups bombolla (o de convivència habitual) de màxim 6 persones es podia fer un recorregut pel campament per veure com treballen els ajudants de Ses Majestat els Reis d’Orient i poder saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

A Badia del Vallès, l’Auditori Municipal va acollir la visita dels Reis Mags i els infants del municipi, acompanyats dels seus pares, van poder-los veure i saludar a l’equipament cultural durant un quart d’hora el mateix dia 5 de gener.

A Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental, el pavelló municipal va esdevenir la Fàbrica dels Reis Mags d’Orient durant els dies 2, 3 i 4 de gener. En total la van visitar 1.034 persones que van poder escriure la carta per Ses Majestat i lliurar-la als patges reials i als seus ajudants que treballaven intensament embolicant regals, definit la ruta de repartiment o entregant carbó. La visita es completava amb un arbre dels desitjos.

Manresa també va optar per un campament Reial organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i l’Agrupació Cultural del Bages que es va instal·lar al Casino. Al campament s’hi va poder veure la comitiva reial, la recollida de cartes per part del Príncep Assuan, la preparació dels regals i del carbó, l’embelliment de les carrosses, etc. Les entrades gratuïtes es van poder adquirir a través de Fila 12.

A Fila 12 estem contents d’haver contribuït a fer possible la màgia del Nadal!

Categories: Recintes.cat