El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla d’Acció de recintes firals i espais a l’aire lliure, en què es duen a terme fires i firmes mercats.

Aquest pla indica que la gestió del risc recau sobre l’organització de la fira i que ha d’informar als visitants sobre les mesures preses. Pel que fa als aforaments permesos, el pla preveu que s’ha de garantir una superfície de seguretat mínima de 2,5 metres quadrats per persona i mantenir sempre una distància d’1,5 metres entre persones. En aquests sentit, el pla també demana a l’organitzador que estableixi mecanisme de disseny i control dels aforaments per tenir a facilitar i garantir la distribució homogènia de l’aforament en la totalitat de la superfície del recinte.

En el cas dels espais a l’aire lliure caldrà disposar de recursos per al control d’aforament.

Si organitzes una fira, no t’hi capfiquis més i contacta amb nosaltres perquè tenim la teva solució: Recintes.cat.

L’aplicació Recintes.cat et permet gestionar, en temps real l’aforament de l’espai en temps real i comunicar-lo a la ciutadania de manera que, per un costat, és la pròpia ciutadania qui pot triar si assistir o no en aquell moment en funció de l’ocupació; i de l’altre permet, a l’organitzador gestionar els fluxos de persones i controlar l’aforament.

Fira d’Igualada va organitzar FirAnoia el passat 23, 24 i 25 de setembre i ho va poder fer gràcies a Recintes.cat.

Si organitzes una fira o un mercat, o tens un recinte obert al públic, tenim la solució!

Categories: Recintes.cat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *