L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha estat pioner en controlar l’aforament dels seus mercats ambulants, situat als afores del mercat municipal i que se celebra els divendres. A Cerdanyola s’ha fet una prova pilot al mercat dels divendres de Les Fontetes ubicat al Pla de les Alzines.

Després de l’experiència de FirAnoia en la qual Fira d’Igualada va fer servir Recintes.cat per a gestionar un esdeveniment a l’aire lliure, com és una fira multisectorial, ara hem començat a implementar aquesta gestió d’aforaments als mercats a l’aire lliure que se celebren arreu de Catalunya.

Des de l’organització del mercat, és fonamental marcar el perímetre del recinte (per exemple amb tanques o cintes), delimitar-ne els accessos i posar personal que pugui indicar les entrades i sortides a través del gestor de la pròpia web de manera fàcil i intuïtiva. Per a accedir al gestor només cal un usuari i contrasenya que els hi facilitem quan implementem el recinte en qüestió i no cal descarregar-se cap aplicació al terminal mòbil.

Informació transparent

L’ocupació queda reflectida automàticament en un portal que permet al ciutadà o ciutadana decidir quin és el millor moment per anar al mercat en funció de l’ocupació real.

Recintes.cat és la solució per a poder seguir organitzant el teu mercat a l’aire lliure, però també per a gestionar l’aforament dels mercats municipals o centres comercials. Posat en contacte amb nosaltres i te n’informarem:

Categories: Recintes.cat