La situació actual de pandèmia ha obligat a suspendre Les Santes, la tradicional i emblemàtica festa Major de Mataró que havia de començar demà 25 de juliol. L’Ajuntament de Mataró, però, ha decidit mantenir algunes activitats i és per això que ha confiat en Fila 12 i en l’aplicació Recintes.cat per gestionar-ne l’aforament i les mesures de seguretat sanitàries que corresponen.

A través de Recintes.cat s’ha gestionat les visites a les figures institucionals a l’Ajuntament, pensades per a unitats familiars fins a un màxim de 10 persones i durant un màxim de 10 minuts. També han optat per organitzar les visites a la mostra d’imatgeria festiva de la ciutat “Mataró és festa” amb més de 110 figures que es podrà veure a Can Marfà Gènere de Punt del Museu de Mataró entre el 30 de juliol i el 13 de setembre. Finalment,  l’organització de Les Santes ha optat per mantenir la Missa de Les Santes del proper 27 de juliol dedicat a les santes patrones de la ciutat però amb l’aforament limitat i la reserva prèvia. Les tres activitats es gestionen a través de recintes.cat/mataro i encara queden algunes places disponibles.

En total, a través de l’aplicació de control d’aforament Recintes.cat de Fila 12 s’estan gestionant un total de 3.685 places repartides en 245 sessions diferents a Mataró.

Recintes.cat permet al visitant fer la reserva prèvia i a l’entitat organitzadora disposar en tot moment del control de l’aforament, les dades i el contacte de les persones que hi han assistit i garantir les mesures sanitàries vigents, i tot plegat amb un interfície molt intuïtiva i fàcil d’usar tant per l’organitzador com per a l’espectador.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem.

Categories: Recintes.cat