Aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la resolució SLT/1278/2021 de 30 d’abril, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per fer front a la pandèmia provocada per la Covid-19. La majoria de restriccions es prorroguen fins al 9 de maig dia en el qual finalitzarà l’estat d’alarma.

La resolució publicada avui, però, incorpora algunes modificacions:

  • Per un costat s’aixeca el topall de les 20 hores en l’horari de parcs infantils.
  • D’altra banda, es dóna permís per celebrar assemblees esportives de manera presencial amb un 50% d’aforament i un màxim de 500 persones, o de 1.000 en espais oberts o amb ventilació forçada, equiparant-se amb els grans espais d’arts escèniques.

A Fila 12 tenim la solució per poder gestionar de manera fàcil, transparent i intuïtiva aquestes dues modificacions:

  • En el cas els parcs i jardins us proposem l’aplicació Recintes que permet donar a conèixer en temps real a la ciutadania l’ocupació d’un equipament o d’un parc, per exemple.
  • En el cas de les assemblees, es pot emprar la solució de gestió d’entrades de Fila 12 per conèixer prèviament l’assistència a l’esdeveniment i controlar l’aforament amb les mesures necessàries i els seients reservats de manera anticipada. I recorda, que si gestiones una entitat esportiva, cívica, veïnal, cultural, etc. també posem a la teva disposició la millor solució pe a la gestió de socis.

Posa’t en contacte amb nosaltres i treballem plegats!