A partir de demà dimecres els locals d’oci nocturn amb espai a l’exterior podran ampliar l’horari d’obertura i s’espera, segons ha acordat la patronal del sector i el govern de la Generalitat, que a partir de mitjans del mes vinent es pugui reobrir amb condicions i sempre que l’evolució de la pandèmia sigui favorable.

Segons informacions d’ahir, la data que hi ha sobre la taula és la del 15 d’octubre i també es contempla la possibilitat de fer servir el certificat Covid. El que sí que ja és segur és que a partir de demà dimecres 22, el sector podrà ampliar l’horari als espais exteriors i allargar-ne el tancament fins a les 3 de la matinada, amb mitja hora posterior per desallotjar el local. La mascareta segueix sent obligatòria quan no es consumeixi i el ball no està permès.

També s’amplien els horaris de restauració fins a la una de la matinada, amb mitja hora per desallotjar. Fins ara l’obertura permesa era fins a dos quarts d’una. Els aforaments es mantenen en 10 persones a l’exterior i 6 a l’interior.

El sector de l’oci nocturn és un dels més castigats per la pandèmia. A Fila 12 ens posem al seu costat per ajudar-los a complir la normativa de cara a la reobertura. Consulta’ns.