Finalment, aquest cap de setmana s’han pogut veure les platees plenes dels equipaments culturals des de que divendres caiguessin la majoria de restriccions d’aforaments i horaris a Catalunya.

Així doncs, han recuperat la totalitat de l’aforament els teatres, els cinemes, els museus, les biblioteques i els equipaments esportius a l’exterior.

També la restauració i el comerç recuperen el 100% de l’aforament, així com les universitats poden tornar a la presencialitat sense límits. Altres sectors com les fires, els congressos, els mercats no sedentaris i els parcs d’atraccions també tornen a poder completar els seus aforaments.

Només els esdeveniments esportius a l’interior queden amb topall d’aforament que és ara del 80% pujant 10 punts respecte al topall anterior que era del 70%.

 La mascareta, però, segueix sent obligatòria a l’interior.

Tots els equipaments que confien en Fila 12 han pogut fer aquest canvi sense cap preocupació, ja que el nostre sistema és molt senzill i intuïtiu i permet limitar o ampliar aforaments fàcilment.

Si tu també vols un sistema de gestió d’entrades senzill i intuïtiu, sense maldecaps, contacta amb nosaltres i treballarem plegats.

Categories: Fila 12