Fila 12 ens adaptem constantment a la situació actual i és per això que hem implementat un nou sistema que et permet deixar distància social als teus espectacles, ja sigui de manera automatitzada entre grups de compra (és a dir grups de convivència habitual), o de manera fixa segons criteri del gestor.

En el primer cas, s’aplica un algoritme de càlcul automàtic que permet deixar (i marcar a la platea virtual) localitats buides expressament per distància social tant de verticalment com horitzontalment.

En el segon cas, es poden adaptar gratuïtament les platees existents per deixar aquests seients de distància social fixes.

L’objectiu de tot plegat és per un costat facilitar la feina d’acomodació i de gestió de la platea, i per l’altre garantir la normativa vigent per transmetre seguretat al teu públic i demostrar que la cultura és segura.

Limitació d’aforament

D’altra banda, el nostre sistema de venda d’entrades et permet limitar la venda de localitats segons el límit definit prèviament per tal de complir la mesura vigent. Ara mateix, segons la Resolució SLT/2546/2020 publicada avui 16 d’octubre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya marca que les activitats culturals, d’espectacles públics, recreatives i esportives es poden dur a terme en recintes tancats i espais oberts sempre que el públic hi assisteixi amb seients preassignats, registre de dades de contacte i es garanteixi no superar el 50% de la capacitat màxima permesa per llicència o autorització de l’activitat. A més, s’han de complir les indicacions dels Plans sectorials aprovats pel PROCICAT i les actualitzacions dels mateixos. L’horari de tancament queda fixat a les 23.00 hores.

Si necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem. Estem al teu servei.