A dia d’avui i amb la normativa de la Generalitat de Catalunya pel que fa a equipaments esportius, només hi ha dos tipus de recintes per fer esport que poden obrir amb restriccions i control d’aforament. Es tracta de les piscines que poden obrir amb un aforament del 30% de l’aforament autoritzat, amb control d’accés i sempre que no es realitzin activitats en grup. D’altra banda, també poden obrir aquelles instal·lacions esportives a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 50% i control d’accés. Les activitats esportives a l’aire lliure poden ser d’un màxim de sis persones, incloent el monitor o monitora, si s’escau.

Els vestidors romandran tancats amb excepció pels usuaris de les piscines.

Per aquesta tipologia d’equipaments, Fila 12 té la solució. Es tracta de Recintes.cat, un comptador de persones en temps real que permet, per un costat gestionar l’aforament del teu equipament i per l’altre comunicar-lo perquè sigui el propi usuari o usuària qui decideixi quin és el millor moment per accedir-hi.

L’Ajuntament d’Igualada va implementar-lo aquest estiu per al control dels aforaments de les piscines i segueix utilitzant-lo per a la piscina climatitzada de Les Comes on, seguint la normativa, ha reduït l’aforament.

Si tu també gestiones un equipament esportiu, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a mantenir un mínim d’activitat.

Categories: Recintes.cat