En contra del que diu la dita popular, aquest any per Carnaval no tot valdrà. La pandèmia mundial provocada per la Covid-19 farà que una de les festes més acolorides del calendari festiu del país es vegi modificada com també ha passat, per exemple, amb les Festes Majors o els actes típics de Nadal.

El proper 11 de febrer serà Dijous Gras, tret de sortida de la celebració carnavalesca que s’allargarà fins Dimecres de Cendra que s’escau, enguany, al 17 de febrer.

Algunes ciutats ja han anunciat que, òbviament, suspenen les rues. És el cas de Vilanova i la Geltrú, Sitges o Torelló que traslladen el gruix de la seva activitat a les xarxes socials i on-line. D’altres, aposten per fer actes estàtics, amb aforament reduït, reserva prèvia i/o localitats preassignades complint les mesures de seguretat establertes en matèria de cultura com per exemple Manresa, la capital del Bages. D’aquesta manera es poden celebrar, per exemple els arrivos o pregons. Si el teu cas amb el sistema de control d’aforament de Fila 12, Recintes.cat o amb el sistema de venda d’entrades, podem ajudar-te.

Contacta amb nosaltres i viu el Carnaval.