Fins el 30 de març a les 14.00 hores, els organitzadors d’activitats firals que han estat afectats per les restriccions de la Covid-19 poden optar a ajuts directes promoguts pel Departament d’Empresa i Coneixement. El tràmit es pot fer on-line a través del Canal Empresa.

Es tracta d’una línia d’ajuts adreçada a organitzadors d’activitats firals obligats a cancel·lar-les o que, tot i que s’hagin pogut celebrar, hagin patit pèrdues de més del 50% dels ingressos i/o del nombre d’expositors respecte l’edició anterior o hagin hagut d’optar pel format virtual o híbrid.

S’hi poden acollir els organitzadors d’activitats firals que constin inscrits al Registre d’Activitats Firals de la Direcció General de Comerç, per la celebració d’activitats també inscrites al registres que tinguin una durada mínim d’una jornada (matí i tarda) i una durada màxima de 15 dies consecutius, amb un màxim de dues edicions l’any. Són ajuts per fires que se celebrin a l’aire lliure o en recintes tancats.

Els ajuts van dels 6.000 € als 45.000 € segons el número d’expositors i metres quadrats i són compatibles amb altres ajuts.

Categories: Recintes.cat