Aquest migdia la Generalitat ha adoptat noves mesures per evitar el col·lapse del sistema sanitari i impedir, més endavant, haver d’arribar al confinament total com a conseqüència de la pandèmia mundial provocada per la Covid-19. Consulta aquí les mesures aprovades pel Procicat.

Entre les mesures adoptades, cal destacar la reducció d’aforaments als comerços en un 30%, als equipaments culturals en un 50%, als gimnasos a un 50% i amb cita prèvia, i als actes religiosos i de culte també al 50%.

Des de Fila 12 disposem de la solució idònia per gestionar l’aforament del teu equipament a través del nostre sistema de venda d’entrades que permet les tres premisses requerides: seients assignats prèviament, reducció de l’aforament i registre de les persones assistents a l’activitat cultural per tal de garantir la traçabilitat dels contactes. A més, des de la Generalitat es demana que les activitats culturals que es duguin a terme acabin a les 23 hores.  

D’altra banda, també s’ha estipulat la reducció de l’aforament del comerç al 30% i controls d’aforament en temps real als comerços de més de 400 metres quadrats o en centres comercials. En aquest sentit, Recintes.cat és la solució adequada per poder, per un costat dur a terme el control de l’aforament en temps real d’aquest tipus d’espais, així com per poder comunicar-lo als teus clients i clientes per tal d’evitar cues i temps d’espera innecessari. Recintes.cat és una aplicació fàcil d’usar que et permet garantir el compliment de la normativa vigent i adaptar-te en tot moment.

Posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem.

7 motius per triar recintes.cat

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *