El Diari Oficinal de la Generalitat de Catalunya va publicar divendres la Resolució SLT/158/2021 per la qual suavitza les restriccions que es mantenen vigents fruit de la pandèmia provocada per la Covid-19. Les principals novetats que ja us vam avançar són:

  • Les trobades socials passen de 6 a 10 persones.
  • S’amplia l’horari dels establiments de restauració que ja poden tancar a mitjanit. Poden obrir de 6h del matí a les 12h de la nit. L’aforament es manté al 50% i les persones per taula s’augmenten de 4 a 6 persones. També es recupera el consum a la barra amb una distància de separació entre clients de 1,5 metres i a peu dret.
  • L’aforament en la cultura s’amplia al 70% amb un màxim de 1.000 persones en espais tancats i 3.000 en exteriors. El mateix passa al món de l’esport.
  • L’aforament de comerços i universitats passa al 50%.
  • Es poden tornar a celebrar congressos i convencions, però hauran de ser autoritzades pel Procicat. L’aforament màxim serà de la meitat del permès a l’espai.
  • Pel que fa actes religiosos l’aforament es manté al 50% però s’amplia el topall màxim al miler de persones en interiors i de 3.000 en exteriors, equiparant-lo al dels actes culturals i esportius.
  • En l’educació en el lleure i la formació no reglada els grups poden ser de fins a 10 persones.

Tant el nostre sistema de venda d’entrades, com el d’aforament de recintes estan preparats perquè totes aquestes mesures i canvis siguin fàcils d’implementar i es pugui fer de manera gairebé automàtica. I, per al control de les reunions d’entitats, assajos de cultura popular, etc. amb traçabilitat de contactes, posem al teu abast l’eina de gestió de socis. Si tu també vols simplificar la gestió de la teva entitat, equipament, establiment, etc. posa’t en contacte amb nosaltres.