A Fila 12 escoltem les vostres peticions i tenim la capacitat d’implementar els canvis que demaneu. Una de les necessitats que, des de fa un temps, teníem detectades és que el propi espectador pugui cancel·lar autònomament les invitacions que ha sol·licitat i que se li han assignat; i que, a més, aquestes torni a estar a disposició per si algú altres les vol.

Des de fa algunes setmanes tenim activitat ja aquest sistema per alguns esdeveniment. Avui us expliquem un cas d’ús i d’èxit:

L’any passat, amb motiu de les restriccions Covid-19, el Festival Internacional Blues de Cerdanyola va haver de posposar la celebració de la seva XXX edició i canviar-ne el format. Els concerts són gratuïts i l’Ajuntament de Cerdanyola els va mantenir així malgrat que sí que va caldre posar a disposició més de 4.500 invitacions per al públic. El resultat va ser que que nombrosos concerts van exhaurir localitats ràpidament, però que va començar una gran tasca per part de l’organització per conscienciar als espectadors que fessin ús d’aquestes entrades o que, si finalment no podien o volien assistir als concerts, les retornessin. D’aquesta manera es volia evitar deixar localitats buides.

Enguany, la mecànica és la mateixa, però amb el nou sistema de devolució d’entrades de Fila 12 la feina de l’organització pel que fa a gestió de localitats s’ha simplificat enormement.

El procediment és senzill: Al correu electrònic que rep l’espectador amb els tiquets hi hem incorporat un enllaç per a la cancel·lació. Si l’usuari les vol donar de baixa, només hi ha d’accedir i introduir el seu correu electrònic. A partir d’aquí, selecciona les entrades que vol cancel·lar i automàticament aquestes localitats queden alliberades i tornen a estar a disposició per algú altre.

Si vols treballar l’autoanul·lació d’entrades al teu espai o esdeveniment, posa’t en contacte amb nosaltres. T’escoltem.

Categories: Fila 12