La ciutat de Mataró no ha volgut renunciar a la celebració d’un dels actes més tradicionals de la seva Setmana Santa: la Desfilada dels Armats i l’Homenatge a la ciutat que es durà terme el Dijous Sant en dues representacions diferents: a dos quarts de 6 i a les 7 de la tarda.

Els Armats de Mataró, que són patrimoni cultural de la ciutat, faran una sèrie d’evolucions a la plaça de l’Ajuntament que comptarà amb aforament reduït, gratuït, limitat i organitzat per sectors. Per assistir-hi, cal una reserva prèvia que es pot fer aquí. En total hi actuaran 48 armats que faran una versió reduïda dels quadres més tradicionals. Enguany no es podrà veure ni l’estrella, ni el triangle o les cadenes per la reducció de persones i espai, però sí que es farà un homenatge a Joan Rovira, expresident dels Armats de Mataró que va morir l’any passat, segons ha explicat l’actual president Quim Valls. L’Ajuntament ha previst seients al voltant de tot el centre de la plaça.

Amb aquesta activitat Recintes.cat ha incorporat una nova funcionalitat. Es tracta de la reserva esglaonada per sectors que permet a l’organitzador anar obrint la reserva de diferents sectors a mesures que s’omplen els anteriors de manera automàtica. La reserva esglaonada per sectors permet optimitzar recursos humans i materials pel que fa a les localitats que s’instal·lin a l’espai, a les persones destinades a controlar els accessos o a la senyalització dels mateixos, per exemple. En el cas concret de la plaça de l’Ajuntament de Mataró s’han previst quatre sectors diferents que s’aniran obrint automàticament al públic a mesura que els sectors anteriors tinguin totes les localitats reservades.

D’altra banda l’Ajuntament de Mataró també va fer servir Recintes.cat per a la matinal de saetas que es va celebrar ahir diumenge 28 de març al Parc Central i que va comptar amb 400 localitats reservades prèviament gràcies a la solució Recintes.cat.

A Fila 12 ens adaptem a les vostres necessitats. Som àgils i això ens permet afegir funcionalitats quan les necessiteu. Posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem la solució que necessites.

Categories: Recintes.cat