El Govern de la Generalitat de Catalunya preveu ampliar l’aforament de l’oci nocturn del 70 al 80% a partir d’aquest cap de setmana. Tot i així, l’executiu demana prudència i avança que encara es prematur plantejar-se un escenari de reobertura de l’activitat nocturna amb aforament complert.

Per gaudir de l’oci nocturn es imprescindible el certificat COVID que s’haurà de validar a l’entrada. El certificat COVID inclou un codi QR que permet la validació digital. El certificat s’obté a través de La Meva Salut. El certificat COVID és positiu en el casa que la persona ja tingui administrada la pauta completa de vacunació per la Covid, que s’hagi fet una PCR negativa els dies previs o que ja hagi passat la malaltia i que hi hagi una prova diagnòstica negativa confirmada. El test ràpid antigènic no té validesa per al certificat.

A l’oci nocturn a l’interior és obligatori l’ús de la mascareta.

Des de Fila 12 proposem comunicar en temps real l’aforament del teu local i, d’aquesta manera, evitar cues a l’exterior. La solució que posem a la vostra disposició és Recintes. Consulta’ns i treballem plegats!

Categories: Recintes.cat