Falten menys de dos mesos perquè sigui Nadal, la situació provocada per la Covid-19 es complica però és necessari mantenir el cicle de tradicions nadalenques, tal i com va apuntar la pròpia consellera de Cultura, Àngels Ponsa en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies recollides per RAC1.

Des de Fila 12 ens posem al servei de les festes de Nadal per poder col·laborar i ajudar a fer-les possibles. Així doncs, us presentem algunes propostes, idees i possibles solucions:

Fila 12: Permet gestionar reserves d’entrades gratuïtes o de pagament amb distància social per tal d’organitzar, per exemple, recepcions d’emissaris reials, lliuraments de cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, representacions de Pastorets, concerts de Nadal, etc. La nostra aplicació et permet, també reduir i ampliar les entrades disponibles segons la normativa del moment i l’aforament permès.

Recintes.cat: Permet gestionar de manera senzilla, fàcil i intuïtiva, i donar a conèixer en temps real l’aforament de fires i mercats, com per exemple les Fires de Santa Llúcia o parcs de Nadal, o també d’amplis espais on es podrien celebrar esdeveniments sense localitat prèviament reservada, com per exemple, recepcions dels Reis Mags o actes per fer cagar al tió, entre d’altres alternatives a les celebracions habituals.

A Fila 12 apostem pel cicle de tradicions nadalenques i ens posem al servei dels seus organitzadors per tal de garantir-ne la seva celebració amb totes les garanties i mesures de seguretat. Posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem la solució.