Malgrat que tot el país continua al tram 1 de la desescalada, el Govern de la Generalitat ha permès algunes mesures de relaxament. És el cas dels centres comercials i les pistes d’esquí. Fins ara, dels centres comercials només podrien obrir les botigues amb accés directe des del carrer i aquelles de productes essencials que es trobessin dins dels centres, com el cas de farmàcies o productes d’higiene o alimentació, per citar-ne algun exemple. A partir d’avui, poden obrir el 100% dels centres comercials amb una limitació d’aforament del 30%. La normativa demana sistema de control d’aforaments i controls de fluxos. La solució d’aforaments Recintes.cat és la solució idònia perquè per un costat permet als responsables del centre gestionar totes les entrades simultàniament i conèixer, en tot moment, l’afluència de públic, al mateix temps que pot comunicar, a l’instant i en temps real, l’aforament del centre comercial per a que els seus clients puguin conèixer si és el millor moment per anar-hi o si els tocarà fer cua per accedir-hi.

Altres mesures que han entrat en vigor aquest matí per als centres comercials són una bona ventilació ja sigui natural o artificial, la prohibició de tenir obertes zones infantils i de descans.

Pel que fa a les pistes d’esquí, també han obert totes les estacions d’esquí del país. El forfet només es pot adquirir online per evitar cues, cal controlar l’aforament i l’ús de la mascareta és obligatori en tot moment a excepció del moment de la baixada per la pista.

Categories: Recintes.cat