Aquest any la pandèmia mundial provocada per la Covid-19 obliga a repensar les tradicionals jornades de portes obertes als centres educatius. Són aquelles jornades que serveixen a les famílies per visitar escoles i instituts i decidir on matricularan les seus fills i filles de cara al curs vinent.

 Avui us expliquem com l’Ajuntament de Martorell n’està fent la gestió gràcies a la solució Recintes.cat de Fila 12.

El que ha fet el consistori martorellenc és posar l’eina que ja tenen a disposició de dels centres educatius de la ciutat. Aquests han dissenyat diferents franges horàries per a que les famílies puguin inscriure’s telemàticament. D’aquesta manera els equips directius dels centres poden gestionar de manera anticipada els aforaments, garantir-ne el compliment i les famílies trien, segons la disponibilitat, dia i hora, tal i com marca la normativa que el Departament d’Ensenyament ha fet arribar als centres escolars.

A més de la cita prèvia que recomana el Departament d’Educació, la Generalitat també demana fer les visites i trobades preferentment a l’aire lliure, en format reunió i amb grups de màxim 10 persones. Si les trobades es fan a l’interior de l’escola, caldrà que les finestres romanguin obertes. El document també marca que les visites han de ser fora de l’horari escolar, que s’eviti la coincidència entre diferents grups i que es mantingui la distància de seguretat, a més de l’ús obligatori de la mascareta, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i la presa de temperatura.

Si tu també has d’organitzar jornades de portes obertes, posa’t en contacte amb nosaltres. Tenim la solució.  

Categories: Recintes.cat