Aquest cap de setmana, Igualada acull FirAnoia i també la Fira d’Artesania, l’Automercat -Fira mercat de l’automòbil d’ocasió- i el diumenge s’hi afegirà, el Mercat d’Antiguitats Col·leccionisme Art i Artesania, un aparador idoni per descobrir l’Anoia en tots els àmbits en un cap de setmana.

Fira d’Igualada, organitzadora de l’esdeveniment, ha apostat per fer una fira absolutament segura, en una de les primeres grans fires multisectorials que s’organitzen a tot Catalunya des de l’esclat de la pandèmia mundial per la Covid-19.

La principal novetat és l’ús de l’aplicació Recintes.cat per tal de controlar en temps real l’aforament de la Fira que se celebra a l’aire lliure. A través de Recintes.cat/igualada el públic pot conèixer l’ocupació per trams tant del passeig Verdaguer, com del recinte de la plaça de Cal Font. En total s’estan gestionant, en temps real, 8 sectors amb 17 accessos diferents. Els gestors fan servir un terminal mòbil i a través d’una app senzilla d’ús i intuïtiva en fan el control que queda reflectit a la pàgina web per a que tothom ho pugui consultar.

Fira d’Igualada fa una aposta molt important amb Recintes.cat que li permet, per un costat posar en valor el concepte d’Smart City i de transparència d’informació que permet al ciutadà decidir o no, en base amb la informació de que disposa d’anar a la Fira o esperar a un altre moment a que no hi hagi tanta gent; i de l’altre li permetrà disposar a l’organització de dades numèriques anònimes per saber quins són els accessos més utilitzats i quin és flux de persones que visiten la Fira.

Tal i com està fent Fira d’Igualada aquest cap de setmana, Recintes.cat és una eina ideal per gestionar els aforaments de la teva fira.

Categories: Recintes.cat