Les colles castelleres ja poden tornar als assajos en grups de 20 persones, segons va comunicar la Coordinadora de Colles Castelleres. Aquesta novetat ve donada per la vigència del Pla de Represa de la Cultura Popular segons queda recollida la resolució SLT/1178/2021 de 23 d’abril publicada al DOGC.

La pròpia Coordinadora està acabant d’enllestir l’actualització del protocol que preveu, entre d’altres, la participació de fins a 20 castellers per assaig, gestionats com a grup de convivència habitual i duent sempre un registre de les persones participants. El document també preveu una higiene de mans constant, distància física interpersonal sempre que no s’estigui fent un castell, ventilació correcta dels espais tancats i netejar i desinfecció de superfícies. També es recomana que aquestes activitats de represa es duguin a terme en espais oberts.

La Coordinadora de Colles Castellers ha explicat que està enllestint una cinquena versió del protocol que té en compte, entre d’altres qüestions, el total de vacunes posades a la població i que estudia l’aplicació de test d’antígens, entre d’altres opcions.

A Fila 12 fem pinya amb el món casteller i és per això que tenim la solució de gestió de socis que permet dur un registre, una inscripció prèvia i control d’assistència per als assajos o d’altres activitats que es puguin dur a terme, per exemple, amb els grups de canalla.

Categories: Gestió socis