La capital del Bages va celebrar a finals d’agost la seva Festa Major i ho va fer confiant en Fila 12 per al compliment de les mesures de seguretat vigent. L’Ajuntament de Manresa volia bastir un sistema de reserva prèvia d’entrades gratuïtes intuïtiu, fàcil d’usar i de gestionar i és per això que va optar per Fila 12.

En total, a través de Fila 12 es van posar a disposició del públic més de 6.500 entrades per a espectacles tant diversos com espectacles de teatre, concerts o cinema que es feien en diferents espais. La reserva prèvia va funcionar molt bé i es van reservar anticipadament més del 90% de les localitats disponibles. L’assistència global als espectacles de la Festa Major va ser de 8.337 persones, segons dades de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Marc Aloy Guàrdia, assegura que es va poder fer “una Festa Major absolutament segura: hem ofert a la ciutat un programa d’activitats, limitat però divers, i que ha estat majoritàriament molt ben valorat i ha tingut una molt bona afluència de públic”. Per la seva banda, la regidora de Cultura i Festes, Anna Crespo Obiols, va destacar a la valoració que “la ciutadania ha respost, el sector cultural està content, el control d’accessos va ser molt fluid i hi ha una certa alegria perquè ha anat molt bé”.

Gràcies Manresa per confiar en Fila 12. Si tu també necessites gestió de localitats i/o de reserva prèvia, posa’t en contacte amb nosaltres.

Categories: Fila 12