La Coordinadora Catalana de Confraries i Germandats de Setmana Santa ha anunciat que s’han suspès totes les processons de temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua per la situació pandèmica.

Segons ha informat la coordinadora “aquest any no se celebraran les grans processons ni els actes d’expressió pública de fe que omplien els carrers durant els dies sants” i aposten per traslladar els actes a l’esfera virtual a través d’iniciatives a xarxes socials.

La Coordinadora també treballa per fer “accions de molt petit format als temples i recintes culturals, sempre actuant amb responsabilitat i seguint les recomanacions del Procicat” i, per exemple, el bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha fet una crida a la carta dominical perquè “els feligresos vagin, no obstant, a les celebracions parroquials”.

En aquest sentit, Fila 12 té les eines necessàries per poder gestionar els aforaments dels centres de culte, i mantenir les tradicions religioses seguint les mesures dictades per les autoritats sanitàries. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem adaptar el teu recinte per fer possible les celebracions litúrgiques.

Categories: Recintes.cat