Seguint el procés de recuperació d’aforaments de les diferents activitats, a partir d’aquest divendres dia 22 d’octubre els gimnasos recuperaren la totalitat del seu aforament permès (ara estaven al 80%). Aquesta nova resolució, entrarà en vigor demà divendres i, de moment, tindrà una vigència de quinze dies. Aquesta nova normativa també inclou els pavellons d’esports que acullen, per exemple, competicions esportives.

Aquesta mesura també preveu que durant la pràctica esportiva individual no sigui necessari l’ús de la mascareta sempre que es respecti la distància mínima d’1,5 metres entre persones, segons informa la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat. En canvi, en els espais comuns, als vestidors i en les activitats en grup a l’interior (a excepció de l’esport federat i les activitat aquàtiques), la mascareta segueix sent obligatòria. La bona ventilació és imprescindible.

Malgrat que les dades epidemiològiques a Catalunya són positives  i que hi ha menys d’un centenar de persones ingressades a la UCI per coronavirus, cal insistir en les mesures bàsiques de prevenció com és l’ús correcte de la mascareta, mantenir la distància interpersonal sempre que sigui possible i aplicar les mesures higièniques prescrites.

Com sempre, Fila 12 a través de la solució Recintes t’ajudem a fer funcionar el teu equipament. També tenim solucions per a la reserva prèvia d’activitats dirigides, gestió de reserves d’espais o pistes, etc. o per a la venda d’entrades per a pavellons esportius. Posa’t en contacte amb nosaltres i treballem plegats!

Categories: Recintes.cat