La temporada teatral de Catalunya ha arrencat amb la mirada posada a Londres o Nova York on ja estan permeses ocupacions del 100%. Segons l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), l’objectiu d’aquesta temporada és recuperar la totalitat de l’aforament per tal de recuperar el públic i l’activitat econòmica que hi ha al voltant de les arts escèniques.

Segons la presidenta d’ADETCA, Isabel Vidal, “els grans musicals i les grans produccions no poden desenvolupar-se sense aforaments al 100%, i les obres escèniques petites o mitjanes no poden arribar al 70% d’aforament amb la butaca de separació. I sense aquests continguts que estimulin el públic i sense aquest nivell d’oferta, estem condemnats a moure’ns en xifres d’autèntica depressió de consum”. Des d’ADETCA “demanem un vot de confiança després de divuit mesos ratificant el nostre compromís amb la salut de la ciutadania i la lluita contra la pandèmia”, reblava Vidal en la presentació de la temporada.

Com sempre, l’equip de Fila 12 estem preparats per a que els teatres pugueu reobrir al 100% d’ocupació. El nostre sistema de venda d’entrades, fàcil i intuïtiu et permet modular els aforaments, com sigui necessari. Consulta’ns!

Categories: Fila 12