Fila 12 i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya hem signat un conveni de col·laboració gràcies al qual Fila 12 posa a disposició de manera gratuïta una solució per poder portar un registre de les sessions de treball presencials: reunions, assajos, muntatges, proves de vestuari, etc. L’acord serà vigent fins a finalitzar la temporada de Pastorets d’enguany.

L’eina es basa en la solució de gestió de socis de Fila 12 i permet donar d’alta amb les dades de contacte a les persones que participen en diferents trobades presencials que es puguin realitzar, dur un control de totes les sessions de treball i saber qui hi ha participat, extreure un llistat amb totes les sessions on hi ha participat una persona determinada, etc. L’objectiu primordial és, en cas de positiu per Covid-19, poder fer la traçabilitat del contacte i aïllar aquelles persones que hagin estat en contacte amb el cas índex.

Es tracta d’una solució absolutament online amb totes les garanties de seguretat i que compleix el Reglament General de Protecció de Dades. S’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu que tingui connexió a Internet i les dades queden emmagatzemades al núvol i, a més, permet crear diferents usuaris per a que siguin diversos responsables els que portin el control i registre d’assistents a les trobades presencials.

La setmana passada Fila 12 vam fer una presentació virtual als diferents grups de Pastorets que conformen la Coordinadora i ja n’hi han diversos que han mostrat el seu interès en implementar aquesta solució quan puguin reobrir els teatres i reprendre els assajos.

Si tu també necessites una eina que et permeti resoldre aquest escull, posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem.

Dansa infernal. Primer premi del V concurs de Fotografia de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. Autor: Narcís Reverendo (Pastorets de Girona)
Categories: Gestió socis