Després de la decisió del PROCICAT que facilita criteris i procediments per activitats culturals amb caràcter d’excepcionalitat, s’ha obert la porta a celebrar actes de Festa Major o activitats culturals a diferents municipis com ja han fet Mataró o Parets del Vallès. Fila 12 som al teu costat per complir els criteris necessaris i que t’expliquem a continuació:

1. Els Ajuntaments poden, amb l’autorització prèvia del Comitè de Direcció del PROCICAT, habilitar espais adequats, respectant les mesures de protecció individual i col·lectiva, amb hora concertada i registre de dades de contacte.

A Fila 12 tenim la solució per gestionar les franges horàries que necessitis i la reserva anticipada de les mateixes amb les dades de contacte de les persones responsables de la compra d’entrades i complint amb el Reglament General de la Protecció de Dades (RGPD).

2. Les activitats han d’estar valorades i validades pels Ajuntaments que asseguraran que compleixen els objectius descrits i les condicions de seguretat descrites als Plans sectorials d’aplicació.

T’ajudem a complir amb els Plans sectorials de represa.

3. Ús d’equipaments culturals per a la realització d’activitats habituals, i també ús d’espais a l’aire lliure en format assegut permanent.

Creem el plànol del teu espai, sigui quin sigui, per facilitar la venda anticipada de localitats i saber qui ocupa cada seient.

4. El PROCICAT demana poder garantir la traçabilitat dels contactes entre els assistents a les activitats culturals, l’ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat física interpersonal, neteja, desinfecció i ventilació dels espais on es duen a terme activitats culturals.

Amb Fila 12 garantim la traçabilitat dels contactes complint, sempre, amb la normativa RGPD.

Contacta amb nosaltres i fem, entre tots, una cultura segura.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *