Ahir vam tancar un cap de setmana de retorn a una relativa normalitat i de la satisfacció de tot l’equip de Fila 12 de poder haver contribuït a recuperar activitats com és el cas de la Fira de Sant Isidre de Solsona o de la Fira d’Antiguitats d’Igualada. Ambdues s’han celebrat amb èxit i sense incidents gràcies a la gestió del control d’aforament de Recintes.

La comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre i el Consell Comarcal no van escatimar recursos per poder fer una fira segura i van comptar amb un equip de 40 persones per controlar l’afluència i evitar aglomeracions. La fira es va celebrar en tres espais amb aforament controlat diferents: la plaça de l’1 d’octubre de Solsona, la plaça del Camp que va acollir el sector de l’automoció i el Camp del Serra on s’hi va aglutinar la maquinària agrícola i el sector del bestiar.

Per la seva banda, Fira d’Igualada va reprendre la seva cita mensual amb les antiguitats i el col·leccionisme al Passeig Verdaguer d’Igualada. El control d’aforament també fou possible amb l’aplicació Recintes.

Mostra d’Igualada

Igualada també ha acollit des de dimecres La Mostra d’Igualada. L’equip de Fila 12 hi estat presents a La Llotja virtual d’aquest mercat d’arts escèniques donant a conèixer les nostres solucions al sector. Si tu també vols tornar a la normalitat, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer possible la teva activitat.

Categories: Recintes.cat