A poc a poc s’apropen les desitjades Festes de Nadal que, enguany, arriben envoltades de grans incògnites que, a poc a poc, van esclarint-se, com per exemple si es podran celebrar cavalcades de Reis, concerts o representacions de Pastorets, entre d’altres.

La setmana passada, el subdirector general de Protecció Civil, Sergio Delgado, apuntava en declaracions a Els Matins de TV3, que les cavalcades de Reis hauran de ser “estàtiques, molt controlades i molt perimetrades”, deixant entreveure que el que estem acostumats a veure haurà de canviar de format tal i com ja apuntàvem en aquest altre article.

En aquesta mateixa línia que apuntava Delgado, ja s’ha presentat la celebració a Barcelona. L’arribada de Ses Majestats es farà al moll del Fòrum, en una instal·lació preparada per l’entrega de regals i amb un espectacle que es retransmetrà en directe per televisió. A València, de moment, i a l’espera de que la Conselleria de Sanitat aprovi el pla presentat per l’Ajuntament, es preveu fer una cavalcada amb seients i aforament limitat, com es fa en la Batalla de les Flors del mateix municipi. A Lleida s’està treballant per substituir la cavalcada per un espectacle al Pavelló Barris Nord del 2 al 5 de gener. La previsió és fer 32 representacions, 8 per dia on s’hi podran encabir unes 60.000 persones. Caldrà reservar entrades per assistir a l’espectacle tot i que seran gratuïtes, tal i com va fer, per exemple, el Festival Internacional Blues de Cerdanyola amb Fila 12. En el mateix sentit es treballa a Reus que té previst convertir el Parc Sant Jordi en un campament dels Reis Mags del 2 al 5 de gener. Caldrà fer reserva prèvia per poder recorre l’espai gratuïtament, com per exemple es va fer amb la Mostra de Gegants de Barcelona gràcies a l’aplicació Recintes.cat.

Aquest són només alguns exemples de com els municipis estan treballant per reinventar la seva cavalcada. Des de Fila 12 estem al vostre costat, per poder-vos ajudar. Contacta amb nosaltres.

Altres tradicions

Però al calendari nadalenc, no només hi ha la festivitat de Reis, sinó que també hi ha els tradicionals concerts o les representacions de Pastorets. En aquest sentit, Fila 12 compta amb un sistema que permet gestionar platees amb distància social i aforament reduït, per poder dur a terme amb seguretat aquests actes, si les autoritats ho permeten en la desescalada que està prevista que comenci el 23 de novembre i que hem arribat a un acord amb la Coordinadora de Pastorets de Catalunya per poder implementar un sistema de registre de les persones a les trobades presencials que es facin per assajos, proves tècniques, etc. a través de la nostra aplicació per a la gestió de socis.

Posa’t en contacte amb nosaltres i fem possible les tradicions nadalenques.