Avui dimarts 22 de setembre entra en vigor l’actualització aprovada ahir pel Comitè Tècnic del PROCICAT dels Plans de Represa de les arts escèniques i musicals.

La principal novetat és la regulació dels aforaments segons situació sanitària de cada zona i estableix 5 nivells de control segons la situació sanitària amb variabilitat d’aforaments i mesures.

Podeu consultar el document íntegre aquí.

L’altra novetat que recull el DOGC en la resolució signada per la consellera de Salut, Alba Vergés, és l’ampliació de l’aforament al 70% que afecta a tots els equipaments culturals, cinemes, teatre i sales de concerts dels municipis de Barcelona, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i Gavà.

Aquest anunci coincideix amb la inauguració de la temporada teatral del país que se celebra aquesta nit amb la gala Catalunya Aixeca el Teló que tindrà lloc al Teatre Victòria de Barcelona.

Esperem que els aforaments es vagin ampliant a poc a poc fins arribar al 100%, senyal que la situació sanitària millora. Des de Fila 12 estarem al costat de la cultura per anar modificant les seves platees progressivament seguint la normativa en tot moment.

Categories: Fila 12

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *