A l’espera de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el govern de la Generalitat i el Procicat han presentat noves restriccions.

Es tracta de la limitació de reunions a un màxim de 10 persones, la restricció de totes les activitats fins a les 00.30 hores de la nit i a la sol·licitud del tancament de parcs i platges en horari nocturn per tal d’evitar aglomeracions de persones i contenir la transmissió de la Covid-19 i de les noves variants que ja estan circulant pel nostre país.

Cultura

Pel que fa al sector de la cultura i a l’oci, es fa un pas enrere i els actes que s’organitzin caldrà que siguin amb localitats que puguin preveure una distància interpersonal de dos metres i mig. El nostre sistema de venda d’entrades està preparat per complir aquesta normativa i per donar resposta ràpida als requeriments que puguin publicar-se al DOGC en les properes hores.

Els locals d’oci nocturn romandran tancats si no disposen d’espai a l’aire lliure.

Si tens la teva Festa Major en marxa, necessites reformular la programació cultural o tens en marxa l’organització d’algun esdeveniment, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a fer-ho possible.

Categories: Fila 12