Si has arribat fins aquí és que probablement estàs organitzant algun esdeveniment i/o estàs gestionant algun espai. Tens dubtes sobre què pot fer recintes.cat per tu? Te’ls resolem!

1. Control nominal dels assistents: seguint la normativa del PROCICAT, Recintes.cat et permet mantenir el control dels assistents al teu recinte i/o esdeveniment. Podràs tenir el nom i cognoms, el correu electrònic i el telèfon del responsable de la reserva per tal de poder-lo localitzar en cas de brot i fer-ne rastreig.

2. Configuració de franges horàries: Recintes.cat et permet configurar les franges horàries que necessitis per tal de garantir la rotació, evitar cues i aglomeracions de gent. Pots decidir de quantes persones és cada grup, la durada de la franja horària i així, l’usuari sabrà a quina hora ha de venir i quanta estona s’hi pot estar.

3. Reserva on-line: Fes tota la gestió on-line, agilitzant d’aquesta manera els tràmits, evitant trucades de telèfon i eliminant possibilitats d’error i malentesos. L’usuari tindrà la seva reserva amb el dia i l’hora que hagi sol·licitat.

4. Compliment de la normativa vigent: Estem en una situació absolutament canviant i l’aplicació s’adapta al canvi, de manera que el teu esdeveniment i/o recinte estarà complint la normativa pel que fa a l’aforament que dictin les autoritats, la transparència de la informació ciutadana o les mesures per evitar concentracions de persones. La gestió dels aforaments i de les franges és molt simple i senzilla.

5. Una sola plataforma per gestionar-ho tot: Des de recintes.cat pots controlar l’aforament de qualsevol espai que gestionis, sense límits. Totes les reserves es poden fer des d’una mateixa pàgina web, facilitant així l’atenció centralitzada a l’usuari.

6. Transparència en temps real: L’usuari pot veure en temps real tant l’evolució dels reserves com l’aforament dels recintes.  

7. No cal instal·lar res: No cal que l’usuari s’instal·li cap APP al seu telèfon mòbil. És d’ús intuïtiu i fàcil, adaptat a tothom. Només cal un navegador web.

Si tens més dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres i te’ls resoldrem!

Categories: Recintes.cat